Reviews

Zij gingen al op stap met Loomies

De bruid en 9 vriendinnen

“Het was een heel leuke, gezellige dag waarop we veel hebben gelachen! Naast de toffe opdrachten die ik kreeg, deed ik ook voor de eerste keer een chocolade tasting in Gent en deze was meer dan geslaagd.”

Natacha en Thomas uit Damme

“Garantie voor een toffe, aangename namiddag. Indien je graag quality time wilt met je partner is dit zeker een aanrader! We zullen dit zeker opnieuw doen.”

6 zussen uit Ouwegem

“We gingen met 6 zussen een dag op stap en zochten een wandeling die we op ons eigen tempo konden volgen en een leuke activiteit. Een aangepaste wandeling langs verschillende leuke en unieke boetiekjes en een chocolade tasting waren fantastisch. Liesje, bedankt voor je mooie werk!”

Lisa en Stephanie uit Amsterdam

“Ik was nooit eerder in Gent geweest en besloot samen met mijn zus een dagje op ontdekking te gaan met de hulp van Loomies. Je komt op plekken waar je zelf niet gauw heen gaat en dat is super!”

Valérie en Bernard uit Antwerpen

“Het eten, de wandelroute en de timing waren top. Ons favoriete plekje was deze hippe wijnbar in Gent waar we een glaasje natuurlijke wijn dronken. Het explorer pakket is een echte aanrader!”

Anneleen en Frederic uit Oudenaarde

“Mijn zus en ik beleefden een supertoffe dag dankzij Loomies. We moesten nergens aan denken want alles werd voor ons geregeld. Bovendien ontdekten we onbekende leuke zaakjes, topervaring!”

Joyce en Camille uit Brussel

“We hebben ons echt geamuseerd tijdens onze uitstap! Hoewel we Gent vrij goed kennen, ontdekten we allerlei verrassende adresjes.”