Loomies ging van start in juli en werd gelauncht met een andere naam, Citytripper. Tijdens deze beginperiode stuurden we Lisa en Stephanie uit Amsterdam op stap. Door het verzamelen van feedback trachten we stap bij stap onze uitstappen te verbeteren en origineler te maken. Zij waren alvast vanaan het begin laaiend enthousiast, en wij kunnen jullie verklappen dat de uitstapjes enkel leuker werden. Probeer het zelf uit!

Hier lees je het volledige verslag van Lisa en Stephanie’s uitstap met Loomies.

Vraag je je af waarom we veranderd zijn van naam? Loomies klinkt gewoon erg leuk en rolt lekker van de tong. Maar deze beslissing werd ook genomen omwille van juridische redenen en voor de maximale bescherming van het merk.

Beste bezoeker, wegens nieuwe opportuniteiten hebben wij besloten loomies stop te zetten.

Indien u nog een te besteden bon heeft, kan je ons/mij contacteren om deze nog te gebruiken.

Voor verdere vragen kan u zich nog steeds wenden tot info@loomies.be.

Bedankt voor alles!